Na obisku v Sloveniji papeževa nečakinja

Foto: Andrej Lampret/Družina
Foto: Andrej Lampret/Družina
Papeževa nečakinja je v sorodu tudi s slovenskim škofom Jožefom Smejem.
Oglej si celoten članek

Papeževa nečakinja Maria Inés Narvaja je bila z možem in tremi otroki na obisku v Sloveniji. Med drugim je obiskala škofa Jožefa Smeja, ki je pred dnevi praznoval 95-rojstni dan. Smej je sicer v bolnišnici, kjer okreva po operaciji zlomljenega kolka. 

Njen mož je argentinski Slovenec

Foto: Andrej Lampret/Družina Papeževa nečakinja Maria Inés Narvaja in škof Jožef Smej

 

"Po nekaj dneh obiska pri 'stricu', papežu Frančišku, ga je obiskala papeževa nečakinja Maria Inés Narvaja z družino, možem in tremi otroki. Njen mož Vladimir Voršič je argentinski Slovenec, korenine po mami ima v Prekmurja, po očetu pa v Prlekiji. Škof Smej se je družine Voršič razveselil, saj je Vladimirjeva mama, Mariana Bajlec, ki je kardinala Bergoglia v Buenos Airesu prva navdušila za okus slovenske potice, sestrična škofa Smeja," poroča Družina.

Papeževa nečakinja je Smeja obiskala 11. februarja, nekaj dni pred rojstnim dnem, ki ga je praznoval 15. februarja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:43 20. Februar 2017.

    Še en tepec!

  • 17:43 20. Februar 2017.

    Kaj se na tem forumu najdejo sami tepci kot je ataaufbiks! Sramota si za Slovence!

  • 18:03 19. Februar 2017.

    Kolaboranti! Zgubijo naj se nazaj, od koder so prišli, duše prodane! Med Slovenci niso dobrodošli!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.