Na območju MOV evidentiranih 26 plazov

Foto: Žurnal24 Posledice neurja v okolici Velenja
Ekipe, ki so na območju MOV ocenjevale škodo po neurju, so ugotovile, da se je na območju KS Kavče pojavil nov travniški plaz. V velenjski občini je sedaj tako evidentiranih 26 plazov.
Oglej si celoten članek
 

Vreme danes

Kakšno bo vreme danes, spremljajte na našem portalu vreme.net.

Kot so sporočili z mestne občine Velenje (MOV), so se ekipe za popisovanje plazov, pregled terena in ocenjevanje dejanske škode v soboto ob 20. uri vrnile v krizni štab na Gasilsko postajo Velenje.

V zaselku Tajna pri domačiji Mavzelj so v soboto končali s sanacijo in so sedaj so prevozne vse ceste: republiške, javne ter lokalne poti. Ekipe bodo z delom nadaljevale tudi danes, v ponedeljek pa bo narejena ocena škode, ki jo je povzročilo neurje.

Kot je znano, je petkovo neurje na velenjskem območju najhuje prizadelo krajevne skupnosti Pesje, Kavče, Podkraj, Podgorje in zaselek Tajna.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.