Na parkirišču iz vozila potegnil žensko, jo lasal, tepel in brcal

Foto: Profimedia nasilje moški ženska pretep lasanje
Moški je po napadu na žensko odpeljal.
Oglej si celoten članek

Policisti še vedno nadaljujejo z zbiranjem obvestil, so pa že včeraj ugotovili, da je 57-letna Izoljanka z osebnim avtomobilom pripeljala na parkirišče, za njo pa se je pripeljal voznik osebnega avtomobila Mercedes Benz.

Ta je stopil iz vozila in ji očital, da je z avtom trčila v njegovo vozilo, nakar jo je potegnil iz avta in jo začel lasati, brcati, pretepati.

Nato se je usedel v avto in odpeljal. Izoljanko so prepeljali v izolsko bolnico, policisti pa so začeli iskati nasilneža.

Ugotovili so, da gre za 38-letnega moškega z območja Ljubljane, povratnika po prekrških in kaznivih dejanjih z elementi nasilja. Za storilca zakon predvideva kazen zapora do dveh let.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 08:15 20. Oktober 2017.

    Zakon predvideva. Imejte jajca in javno objavite njegovo ime in priimek in tudi kazen, ki jo bo dobil, če ne …

  • 20:53 19. Oktober 2017.

    Ja, takšni se pri nas pač vozijo v mercedesih. Slovenijastan.

  • 20:36 19. Oktober 2017.

    Nti ni napaka. Dejansko je Izolja in ne Izola že nekaj časa. Sam šipac + južna braća. Slovencev je še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.