Na počitnicah izginila

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Radovljiški policisti so bili obveščeni, da svojci od 24. junija 2013, pogrešajo 44-letno Italijanko Reo Eleonoro.
Oglej si celoten članek

Po zbranih obvestilih policistov se je pogrešana nazadnje zadrževala v Campu Šobec v Lescah, kjer je počitnikovala od petka, 21.junija. Običajno se je sprehajala po Lescah in Bledu, uporabljala pa javna prevozna sredstva.

Visoka je okoli 165 centimetrov. Ima normalno postavo, daljše črno-sive lase in nosi očala. Oblečena je bila v starejša in bolj široka oziroma ohlapna oblačila, pogosto pa je imela v roki več vrečk in torbico. Nazadnje je bila opažena še z rdečim nahrbtnikom. Pogrešana zelo dobro govori angleško.

Vse, ki bi pogrešano opazili ali ki bi kar koli vedeli o njenem izginotju, prosimo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200, so sporočili s Pu Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.