Na počivališču zagorelo tovorno vozilo

Foto: PGD Materija Zagorelo tovorno vozilo s priklopnikom Foto: PGD Materija Zagorelo tovorno vozilo s priklopnikom Foto: PGD Materija Zagorelo tovorno vozilo s priklopnikom Foto: PGD Materija Zagorelo tovorno vozilo s priklopnikom
Na počivališču Ravne na Kozini je zagorelo tovorno vozilo s priklopnikom.
Oglej si celoten članek

"Prisebni voznik in delavci bližnjega podjetja, so požar pričeli takoj gasiti z gasilniki in vodo iz bližnjega hidranta ter ga tako uspešno omejevali," navajajo na spletni strani PGD Materija

"Ob parkiranju na parkirnem prostoru na Kozini je razneslo rezervar goriva tovornega avtomobila, nafta pa je špricnila po motorju, zaradi česar je prišlo do požara," razlaga Dimitrij Marušič iz PU Koper. "Kabina tovornega vozila je zgorela v celoti, zgorel je tudi agregat na prikolici, ki je tudi ožgana." 

V požaru je nastalo za približno 45 tisoč evrov škode. 

Foto: PGD Materija Zagorelo tovorno vozilo s priklopnikom V intervenciji je sodelovalo osem gasilcev PGD Materija s tremi vozili, pet gasilcev ZGRS Sežana ter policisti in delavci Darsa. 

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.