Na policiste naščuval večjega psa

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti so moška zalotili pri tatvini. Ko so preverjali njune podatke, je eden izmed osumljencev na njih naščuval psa.
Oglej si celoten članek

V Lipi so pri tatvini v gospodarskem poslopju policisti zalotili dva moška. Ob prihodu policistov sta pobegnila, vendar so ju možje v modrem kmalu izsledili v bližnjem naselju, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Med postopkom ugotavljanja identitete je eden izmed osumljencev na policiste naščuval večjega psa, a mu ga na srečo ni uspelo izpustiti z verige. Zoper oba osumljenca bo podana kazenska ovadba Okrožnemu državnemu tožilstvu v Murski Soboti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:37 6. Marec 2013.

    so ju možje v modrem kmalu izsledili v bližnjem naselju, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.<br /><br />- a …

  • 16:36 5. Marec 2013.

    poskus napada na uradno osebo s smrtonosnim orožjem? z lahkoto !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.