"Na pomoč, moja hči je izginila brez sledu"

Foto: Anže Petkovšek Policijski avto
"Včeraj, 22. junija 2019, se je v našem življenju uresničila največja nočna mora vsakega starša. Moja hčerka je izginila brez sledu. Prosim, pomagajte nam jo najti," je na svojem Facebook profilu objavila mama pogrešane 16-letnice. Policija jo je danes našla v Ljubljani, z njo je vse v redu.
Oglej si celoten članek

Hči je izginila, potem ko je šla ob sedmih zjutraj pomesti listje s platoja ob reki Kolpi. "Oprema je ležala tam, nje pa ni bilo več. Voda ni visoka niti do kolen," je zapisala mama. Zgodilo se je v Pirčah v Kostelu.

Na policiji so nam potrdili, da je bila 16-letnica najdena danes v Ljubljani in že predana staršem, ni poškodovana niti ni bila žrtev kakšnega kaznivega dejanja. 

Hvala vsem, ki ste objavo delili in jo pomagali najti. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:42 24. Junij 2019.

    Še dobro, da se ni iz tega razvila kakšna ljudsko-medijska migrantska fatamorgana. Sem prav presenečen. Najbrz so na dopustu.

  • vec
    03:01 24. Junij 2019.

    Kaj je zdaj s punčko oz punco, je priespelo varno domov, ali je še pogrešana ? Dejte mal prispevat folk …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.