Na postajališču ustrelila sedem najstnikov

Foto: Žurnal24 V napadu je bilo ranjenih sedem najstnikov, od tega dva huje.
V bližini neke šole v Detroitu je prišlo do streljanja, v katerem je bilo ranjenih sedem najstnikov, dva se še vedno borita za življenje.
Oglej si celoten članek

V Detroitu sta neznanca na avtobusnem postajališču streljala na skupino najstnikov. Od sedmih ranjenih najstnikov sta dva še vedno v kritičnem stanju. "Neznanca naj bi se po navedbah prič mimo skupine najstnikov pripeljala v zelenem kombiju, odprla okno in vprašala po neki osebi, potem pa sta začela streljati," je povedal tamkajšnji šerif Roderick Grimes.

"Nič ni kazalo na napad"
V napadu so bili ranjeni štirje dečki in tri deklice, stari od 14 do 17 let. Šestnajstletnega fanta in sedemnajstletno dekle so reševalci zaradi hudih poškodb odpeljali v bolnišnico, kjer se borita za življenje. Šolski tiskovni predstavnik Steve Wasko je povedal, da niso opazili nobenih znakov, ki bi kazali na to, da bo prišlo do napada. Povedal je še, da se je streljanje začelo 15 minut po tem, ko so dijaki zapustili poletno šolo. Policija še vedno išče neznana storilca, zaslišala pa je tudi vse, ki so bili na kraju dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.