Na pot po Evropi s ponarejeno vozniško

Foto: Saša Despot policija
Med počitkom so policisti zasačili Romuna s ponarejenim vozniškim dovoljenjem.
Oglej si celoten članek

Policisti so v nočnem času na avtocesti pri počivališču Lukovica ustavili in kontrolirali romunskega voznika osebnega avtomobila, za katerega so ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Policistom je sicer izročil vozniško dovoljenje Romunije, za katerega so policisti posumili, da je ponarejeno in izkazalo se je, da so imeli prav. Ugotovili so, da v Romuniji nikoli ni opravil vozniškega dovoljenja.

Vozilo so policisti zasegli, voznika pa pridržali in bo priveden z obdolžilnim predlogom k sodniku za prekrške. V zvezi suma ponaredka vozniškega dovoljenja policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in po opravljenem pregledu listine bodo zoper voznika podali še kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja ponarejanja listin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.