Na prehodu trčil v žensko z otroškim vozičkom

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ob trčenju se je voziček prevrnil, peška pa je padla po tleh.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Ljubljana so bili v torek okoli 9.15 obveščeni o prometni nesreči v Medvodah, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in peška z otroškim vozičkom.

60-letni voznik osebnega avtomobila BMW je vozil od Medvod proti Spodnji Senici. V drugem krožišču pred naseljem Spodnja Senica je na zaznamovanem prehodu za pešce trčil v 53-letno peško, ki je potiskala otroški voziček.

Ob trčenju se je otroški voziček prevrnil, peška pa je padla po tleh. Z reševalnim vozilom sta bila odpeljana v UKC Ljubljana, peška je utrpela hude telesne poškodbe, otrok pa lahke.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri sumov kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:57 14. September 2018.

    Na prehodu za pešce , povzročitev nesreče iz malomarnosti ni mogoča ! Se pravi prevoziti rdečo , stop , napiti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.