Na prehodu trčila v osemletno deklico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Litiji se je popoldan zgodila tragična nesreča, v kateri se je huje poškodovala osemletna deklica. S helikopterjem so jo prepeljali v UKC Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Na glavni cesti v Litiji je 30-letna voznica na prehodu za pešce trčila v osemletno deklico, ki je stekla čez prehod. Nesreča se je zgodila okoli 16.30, deklico pa so zaradi hudih poškodb s policijskim helikopterjem odpeljali v UKC Ljubljana, je povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Ljubljana Maja Ciperle Adlešič.

Po besedah Ciperle Adlešičeve policisti še zbirajo informacije in preverjajo okoliščine nesreče, in sicer v smeri suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče s hudimi poškodbami iz malomarnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:02 24. September 2013.

    Čas je, da vlada (ponovno) preuči vsako nesrečo in po hitrem postopku (ponovno) spremeni zakon o varnosti v cestnem prometu... …

  • 18:47 24. September 2013.

    Grooooznoooo, .... babe , Itak, ... Ampak, Zdaj že babe ratujejo take kot dedci, ... v nekaterih primerih pa še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.