Na prehodu za pešce zbila 95-letnico, ki je nato umrla

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Sinoči, ob 19.30 uri, se je na lokalni cesti, skozi naselje Radlje ob Dravi, v neposredni bližini Doma starostnikov, zgodila prometna nesreča, zaradi posledic katere je v Univerzitetno kliničnem centru v Mariboru umrla 95-letna peška.
Oglej si celoten članek

63-letna voznica osebnega vozila je vozila proti centru Radelj ob Dravi in je na prehodu za pešce, na Mariborski cesti, trčila v peški stari 76 in 95 let, ki sta prečkali vozišče.

Obe peški so s kraja nesreče odpeljali v bolnišnico, 95-letnica je kmalu po nesreči poškodbam podlegla, 76- letna peška je bila v prometni nesreči lažje poškodovana.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 15:24 17. Februar 2017.

    Kje ti spiš, da te ne ukradejo, ker si tako preklemano brihten!

  • 14:48 17. Februar 2017.

    Tragikomedija slovenske policije je ,da dajo pihati pešcu ,ki ga zbijejo na prehodu za pešce ,kot je bil nedavni primer …

  • 14:13 17. Februar 2017.

    Tudi jaz bi se s teboj pomerila na treningu varne vožnje. Pa da potem vidimo, kdo vozi kot lojtrnik. Bučman........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.