Na Primorki nesreča, zastoj je bil dolg 13 kilometrov

Foto: Promet.si
Foto: Promet.si
Na primorski avtocesti je bil zaradi prometne nesreče dolg zastoj.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti so odstranili posledice prometne nesreče pred Razdrtim proti Kopru, je ob treh poročal prometnoinformacijski center. 

Pred tem je bil pred Razdrtim proti Kopru močno oviran promet zaradi prometne nesreče. Promet je potekal samo po odstavnem pasu. Nastal je zastoj, ki je bil dolg 13 kilometrov. Vožnja se je zaradi zastoja podaljšala za približno eno uro, voznikom pa so priporočali, da avtocesto zapustijo na izvozu Unec in se vrnejo na uvozu Razdrto. 

Predstavnica za odnose z javnostmi koprske policijske uprave Anita Leskovec je za STA pojasnila, da sta se v prometni nesreči dve osebi lažje poškodovali. Nesreča se je zgodila okoli 10.30 pred razcepom Razdrto, v njej pa sta bili udeleženi dve vozili. Podrobne okoliščine še ugotavljajo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.