Na primorki spet kolone

Foto: PIC
Foto: PIC
Zaradi delovne zapore so stali že dopoldan.
Oglej si celoten članek

S primorske avtoceste so tako v dopoldanskih urah kot proti večeru poročali o zastojih. Popoldan je po podatkih Prometno-informacijskega centra nastal približno 3,5-kilometrski zastoj pred delovno zaporo na Brezovici v smeri Ljubljane. Dopoldan pa se je okoli šest kilometrov dolga kolona vlekla pred cestninsko postajo Log v smeri Kopra.

Zaradi burje delna zapora

Še vedno je zaradi burje na hitri cesti med razcepom Nanos in priključkom Ajdovščina ter na regionalni cesti Podnanos - Ajdovščina prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osem ton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.