Na primorki spet nesreča

Foto: Prometna kamera (PIC) Zastoj
Na primorski avtocesti je pred cestninsko postajo Log proti Ljubljani zaradi prometne nesreče oviran promet ...
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti je pred cestninsko postajo Log proti Ljubljani zaradi prometne nesreče oviran promet na odstavnem pasu. Promet je na tem odseku upočasnjen.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra je povečan promet tudi na štajerski avtocesti pred mejnim prehodom Šentilj proti Avstriji.

Čakalna doba je še vedno na mejnih prehodih Zgornji Leskovec, Sečovlje, Dragonja in Gruškovje.

Ceste po državi v smeri počitniških destinacij so sicer že drugi dan močno obremenjene. V delu Nemčije, Avstrije in Švice, na Poljskem, Slovaškem in Češkem so se namreč začele počitnice.

Že ves dan so zastoji na značilnih cestnih odsekih, zgodilo se je že tudi nekaj prometnih nesreč, ki so kolone stoječe pločevine še podaljšale.

Kje so delovne zapore

Delovne zapore pa imamo še vedno na primorski avtocesti, kjer je zaprt priključek Unec v obe smeri. 

V nedeljo pa bo med 7. in 17. uro bo v Ljubljani zaprt predor Pod gradom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.