Na primorki trčenje štirih vozil

Foto: PIC (cestne kamere)
Foto: PIC (cestne kamere)
Zaradi nesreče med Vrhniko in Lomom, v kateri so naletela štiri vozila, so na primorski avtocesti zastoji. Zastoj je tudi pred Razdrtim v smeri proti Kopru.
Oglej si celoten članek

Ob 16.20 so na primorski avtocesti mad priključkom Vrhnika in cestninsko postajo Log v smeri Ljubljane po poatkih republiške uprave za zaščito in reševanje v naletu trčila štiri osebna vozila.

V nesreči je bila poškodovana ena oseba, ki so jo reševalci odpeljali v UKC Ljubljana. 

Promet je bil oviran med Vrhniko in cestninsko postajo Log, kjer so nastali večkilometrski zastoji. 

Še ena nesreča pri Razdrtem

Trenutno je na primorski avtocesti šest kilometrov dolg zastoj zaradi prometne nesreče pred Razdrtim proti Kopru, zaradi česar je zaprt prehitevalni pas. 

Čakalna doba je najmanj 50 minut.

Zvečer obnovitvena dela na ljubljanski obvoznici

Gneča je bila popoldan tudi na ljubljanski obvoznici, zaradi obnove severne obvoznice se bo po vsej verjetnosti nadaljevala tudi za vikend. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.