Na primorki vse stoji

Foto: Žurnal 24
Foto: Žurnal 24
Na primorski avtocesti je v smeri Kopra zaradi nesreče večkilometrska kolona.
Oglej si celoten članek

Zaradi prometne nesreče je na primorski avtocesti pred cestninsko postajo Log proti Kopru zaprt prehitevalni pas. "Nastaja daljši zastoj, dolg osem kilometrov, do Brda mimo razcepa Kozarje na ljubljanski obvoznici," navajajo pri Prometno-informacijskem centru.

Zgoščen promet je pred priključkom Unec proti Kopru, zastoji pa so tudi na podravski avtocesti med Hajdino in razcepom Draženci 1 km ter naprej po glavni cesti mimo Podlehnika do mejnega prehoda Gruškovje ter na cestah Šmarje - Dragonja in Lesce - Bled.

Zaradi del po zoženih pasovih

Na primorski avtocesti sicer promet zaradi del na cesti poteka po zoženih pasovih med priključkoma Unec in Postojna v smeri proti Kopru. Foto: Žurnal24 Dela na primorski avtocesti

Prav tako poteka promet po dveh zoženih pasovih zaradi del med počivališčem Ravbarkomanda in priključkom Unec, v smeri Ljubljane.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.