Na primorki zagorel avtobus s 36 potniki

Foto: PIC (spletna kamera)
Foto: PIC (spletna kamera)
Na primorski avtocesti ponoči zagorel avtobus, voznik in potniki niso poškodovani.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti med Uncem-Postojno je ponoči, nekaj po tretji uri, zagorel avtobus. Voznik ter vseh 36 potnikov so avtobus pravočasno zapustili in niso poškodovani, navaja Center za obveščanje RS.

Po poročanju prometno-informacijskega centra sta na tem delu avtoceste v smeri Kopra še vedno zaprta počasni in vozni pas.

Ob požaru avtobusa so posredovali gasilci prostovoljnih gasilskih društev Cerknica, Rakek, Unec in Postojna, ki so požar že pogasili. Pri gašenju se je ena oseba lažje opekla, so še zapisali v poročilu centra za obveščanje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.