Na primorki zastoj

Foto: PIC
Foto: PIC
Med Razdrtim in Uncem nastala dolga kolona vozil.
Oglej si celoten članek

Dars je včeraj začel obnavljati 3,5-kilometrski odsek avtoceste med Uncem in Postojno, zaradi česar – kot je bilo pričakovati – nastajajo zastoji. Zaprta je polovica avtoceste med priključkoma Postojna in Logatec ter izvoz in uvoz Unec proti Ljubljani, promet pa poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.

Gneča je pred priključkom Unec nastala v smeri Kopra, kolona vozil je tam dolga približno sedem kilometrov. Zastoj je še med Senožečami in Postojno proti Ljubljani.

Štajerka se zvečer povsem zapre

Nujna vzdrževalna dela izvajajo tudi na štajerski avtocesti na odseku med Vranskim in Blagovico v smeri Ljubljane. Tam bodo do predvidoma 13. oktobra bodo popolne nočne med 21. zvečer in 5. uro zjutraj.

Vendar pa bodo ta konec tedna odsek popolnoma zaprli – po tem delu ne se tako ne bo možno voziti danes od 21. ure do ponedeljka do 5. ure zjutraj.

V času zapor bo v obe smeri zaprt tudi avtocestni priključek Trojane. V času del bo ves promet, namenjen v smeri Ljubljane, preusmerjen na vzporedno glavno cesto. V smeri Maribora popolne zapore zaradi del niso predvidene, promet bo tam potekal normalno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.