Na primorki zastoj že od razcepa Kozarje

Tudi ta konec tedna je promet na nekaterih slovenskih cestah gost.
Oglej si celoten članek

Zastoj je na primorski avtocesti pred cestninsko postajo Log proti Kopru, kjer zastoj sega do razcepa Kozarje, in na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke, kjer je kolona vozil trenutno dolga dva kilometra.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na primorski avtocesti pred cestninsko postajo Log proti Kopru zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas, zastoj pa sega do razcepa Kozarje.

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke kolona vozil dolga dva kilometra. Za pot proti Kranjski Gori priporočajo izvoz Lipce.

Zastoji so tudi na cestah Lesce - Bled, Koper - Izola - Portorož in Dragonja - Koper v obe smeri.

Povečan promet je na mejnih prehodih Jelšane, Sečovlje in Dragonja pri vstopu in izstopu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.