Na primorki zgorel avtobus

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Med priključkoma Vrhnika in Logatec je zgorel avtobus. Promet znova poteka normalno.
Oglej si celoten članek

Vinko Stojnšek s PU Ljubljana nam je potrdil, da so bili o gorečem avtobusu obveščeni okoli 10. ure.

Med priključkoma Vrhnika in Logatec pri Štampetovem mostu v smeri Kopra je bil promet oviran. Nekaj časa je bila ta polovica avtoceste celo zaprta, nastajali so tudi do sedemkilometrski zastoji. Zdaj so posledice nesreče odstranjene, promet pa znova teče normalno.

Na avtobusu le voznik in sovoznik
Po do zdaj zbranih obvestilih je znano, da je voznik opazil znake požara (vonj, dim) med vožnjo ter avtobus znamke Setra švicarskih registrskih oznak ustavil na izogibališču.

Med ogledom je bilo ugotovljeno, da je začelo goreti v predelu motorja. Na avtobusu sta bila le voznik in sovoznik in nihče izmed njiju ni bil telesno poškodovan.

Po nestrokovni oceni je nastalo za okoli sto tisoč evrov materialne škode.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.