Na Primorskem pohod tatov

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: BOBO)
Na območju Policijske uprave (PU) Koper več vlomov oziroma tatvin: med drugim neznano kam izginila motorna kosilnica in večja količina nafte.
Oglej si celoten članek

Danes zjutraj so bili policisti PU Koper obveščeni, da so na gradbišču pri tovorni želežniški postaji v Srminu iz več delovnih strojev ukradli približno 600 litrov nafte.

V okolici Izole je neznanec ukradel nahrbtno motorno kosilnico znamke Kawasaki – splezal je skozi odprtino nad vhodnimi vrati barake in se dokopal do kosilnice, vredne 370 evrov, ter bencinske vrtalke za vrtanje v zemljo, vredne 180 evrov.

Neznanec pa je uspešen vlomilski pohod izvedel tudi v Šmarjah: uslužbenec bencinskega servisa je zjutraj, kot piše v policijskem poročilu, "opazil, da manjka večja količina". Za kakšno količino gre, iz poročila ni razvidno. Policisti še zbirajo informacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.