Na primorski avtocesti dve verižni trčenji

Foto: PIC
Foto: PIC
Na primorski avtocesti v smeri proti morju sta se v zgodili dve verižni trčenji, so potrdili na Policijski upravi Ljubljana.
Oglej si celoten članek

V enem od trčenj je nekaj udeležencev poškodovanih. Med Brezovico in cestninsko postajo Log sta zaprta prehitevalni in vozni pas v smeri Kopra, nastal je daljši zastoj. 

Ob dvanajstih so pred cestninsko postajo Log so odstranili posledice prometnih nesreč v smeri Kopra. Ostal je daljši zastoj do razcepa Kozarje ter na ljubljansko južno obvoznico do počivališča Barje in na zahodno obvoznico do Kosez in predora Šentvid ter na "stari" cesti Ljubljana - Brezovica - Vrhnika. Za osebna vozila je možen obvoz po cestah Dobrova - Horjul - Vrhnika ali Ljubljana (Rudnik) - Črna vas - Podpeč - Borovnica - Vrhnika.  

Na prometnoinformacijskem centru pričakujejo, da se bo promet hitro sprostil, zato voznikom svetujejo, naj morda počakajo na postajališču. 

V prvo trčenje je bilo udeleženih pet vozil, v drugo pa sedem, so še pojasnili na policiji, poškodbe pa niso bile hude. 

Foto: PIC Zastoj na avtocesti Foto: PIC Zastoj na avtocesti

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:11 25. Julij 2016.

    Na slikah se pa vidi da še zmeraj NI prave kulture voznikov na naših ac. Na nobeni sliki ni vidno …

  • 11:50 25. Julij 2016.

    Policaji bodo raje štrajkali !

  • mb
    10:54 25. Julij 2016.

    Kdaj bodo po naših AC redno patruljirali pilicisti ? Vsak dan ena nesreča, kilometerski zastoji. to je že malo preveč

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.