Na primorski avtocesti zastoj

Foto: PIC
Foto: PIC
Gost promet z zastoji je na primorski avtocesti.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti je pred priključkom Unec v smeri Kopra zaprt vozni pas. Zaradi tega je na omenjenem odseku gost promet z zastoji (1,5 kilometra).

Zaradi del je zaprt tudi prehitevalni pas na ljubljanski južni obvoznici med počivališčem Barje in priključkom Ljubljana zahod v smeri Kozarij.

Zaradi prometne nesreče je na južni ljubljanski obvoznici na uvozu Ljubljana jug v smeri proti razcepu Malence oviran promet.

Zaradi miniranja bodo občasne do 15-minutne zapore ceste Poljčane–Podplat pri kamnolomu Bela Poljčane do 18. ure.

Na gorenjski avtocesti potekajo vzdrževalna dela med priključkom Lipce in počivališčem Jesenice v smeri Avstrije. Tam bo do 6. oktobra 2011 zaprta polovica avtoceste, promet pa bo potekal po drugi polovici avtoceste dvosmerno. Do 30. novembra 2011 potekajo tudi vzdrževalna dela v predoru Karavanke, kjer bo promet urejen izmenično enosmerno, s čakanjem pred predorom.

LjubljanaKoper, viadukt Ivanje selo, pogled proti Kopru (kamera v živo, vir: PIC)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.