Na prostost, ker ne more več vplivati

Foto: Žurnal24
Nekdanji tožilec Robert Stojko je na prostosti, ker ni več nevarnosti vplivanja na priče.
Oglej si celoten članek

Mariborsko sodišče je na prostost izpustilo nekdanjega tožilca Roberta Stojka, ker po njihovi oceni nevarnost vplivanja na priče ne obstaja več. Spomnimo, zaradi tega je sodišče pripor tudi odredilo. Kot je za STA dejal Stojkov zagovornik Igor Vinčec – na naše klice se ni odzval –, je prihodnje dogajanje v rokah preiskovalne sodnice.

Ker so priče že prestale zaslišanje, je takšno odločitev sodišča pričakoval. Upa tudi, da bo preiskovalna sodnica prisluhnila njegovemu predlogu in v zadevo pritegnila izvedenca psihiatrične stroke.

Kot je znano, so zdaj že nekdanjega tožilca na murskosoboškem okrožnem tožilstvu prijeli 4. novembra med prejemanjem 25 tisoč evrov domnevne podkupnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.