Na semaforju izsilil prednost

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Zaradi izsiljevanja prednosti na cesti Škofja loka – Godešič prometna nesreča s hudimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli pol devete ure zvečer je 68-letni voznik iz Škofje Loke vozil osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Škofje Loke proti Godešiču.

V semaforiziranem križiščem na Lipici je zavil levo proti Hafnerjevemu naselju in izsilil prednost 22-letnemu vozniku iz Škofje Loke, ki je z osebnim avtomobilom pripeljal pravilno po svojem smernem vozišču, iz smeri Godešiča.

68-letni povzročitelj nesreče in njegova 60 - letna sopotnica sta se ob trčenju huje telesno poškodovala, odpeljali so ju v ljubljanski UKC. Cesta pa je bila zaprta skoraj dve uri, so sporočili iz PU Kranj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.