Na smučišču Turracherhöhe umrl 39-letni Slovenec

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Včeraj se je na smučišču Turracherhöhe, ki je priljubljeno tudi med slovenskimi smučarji, zgodila huda nesreča, v kateri je umrl 39-letni Slovenec, poroča avstrijski časopis Kurier.
Oglej si celoten članek

39-letnik je po navedbah policije zdrsnil s steze in z obrazom udaril ob sneg, piše avstrijski časopis Kurier.

Na pomoč je prišel reševalni helikopter in poškodovanega odpeljal proti bolnišnici v Celovcu. Med potjo je tožil, da ga boli v prsi, tudi dihtai ni mogel.

Ko so reševalci s poškodovancem prispeli v bolnišnico, je bilo že prepozno. Zdravnik je lahko le še potrdil smrt, še pišejo v Kurierju.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:08 31. Januar 2016.

    Dvomim, gre za novomeščana, nimamo ne vem koliko znanih glasbenikov na našem koncu, ne vem, samo na glas razmišljam....žalostno v …

  • 20:14 31. Januar 2016.

    Baje gre za znanega slovenskega glasbenika

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.