Na Soči umrl 33-letni kajakaš

Foto: Profimedia
V neposredni bližini vasi Kal-Koritnica se je zgodila tragična nesreča.
Oglej si celoten članek

Ob 11.38 je bil Operativno-komunikacijski center PU Nova Gorica obveščen, da se je pri Kal-Koritnici smrtno ponesrečil tuji kajakaš. Po do zdaj zbranih podatkih gre za 33-letnega državljana Slovaške. 

33-letni kajakaš je veslal kot drugi v skupini treh kajakašev, v skupini je bil tudi vodnik. Ponesrečencu je med plovbo iz neznanega vzroka obrnilo kajak, nato pa se je v soteski ob desnem bregu z oblačili zapletel v vejo drevesa, ki je bila pod vodo. 

Nesrečnega kajakaša so iz reke Soče potegnili gasilci PGD Bovec. Kljub oživljanju s strani bovških gasilcev in reševalcev NMP ZD Tolmin je 33-letni slovaški državljan umrl. 

Policisti v zvezi z okoliščinami nesreče še zbirajo obvestila. Po prvih ugotovitvah je tuja krivda izključena. O nesreči so obvestili tudi preiskovalnega sodnika in okrožno tožilstvo v Novi Gorici. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:29 11. Julij 2018.

    To pa je nesreča, sožalje svojcem. Slovaki so dobri ljudje in proti liberalnim migrantsko-podpirajočim retardirancem v sami osnovi ter proti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.