Na spletu prodaja policijski spominski medalji

Foto: Bolha
Foto: Bolha
Se da s prodajo policijskih spominskih medalj izboljšati socialni položaj? Eden o oglaševalcev upa, da bo s prodajo dveh preko spleta zaslužil 22 evrov.
Oglej si celoten članek

Prodajalec, ki je oglasa pod vzdevkom macola15 objavil na bolha.com, prodaja dve medalji slovenske policije. Na prvi je obeležen vstop Slovenije v schengen, na njej je napis „Slovenija v schengnu, 21. 12. 2007, ima tudi trak za slavnostno uniformo.

"Zadeva je nerabljena, odlično ohranjena, v original slavnostni škatlici," je zapisal. Upa, da bo za ta spominek prodal za 10 evrov.



Za dva evra več pa prodaja spominsko medaljo, podeljeno ob 10-letnici službovanja v policiji. Tudi za ima priloženo originalno škatlico, trak in je "odlično ohranjena".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 04:32 23. April 2012.

    gremo zdaj vsi jokat ,policisti so padli tam kjer mi živimo že desetletja..... Ko so policisti lepo živeli so nekatea …

  • t16
    16:32 22. April 2012.

    se strinjam s teboj. z veseljem bi bil direktor kakšnega ZD s plačo 2000eur in bi s tem lahko privarčevali …

  • 15:55 22. April 2012.

    Ko bo politika prvim 2300 na lestvici AJPES, s plačami od 10.000 evrov na dol znižala dohodke za 40 % …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.