Na sprehod z otrokom z električno rolko

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Moški je otroka na sprehod peljal z električno rolko. Policija opozarja, da gre za nevarno početje.
Oglej si celoten članek

"Občani so nas opozorili na nevarno početje moškega, ki je včeraj popoldne v Mariboru otroka na sprehod peljal kar z električno rolko. Pri tem se je peljal tudi po cesti in tako še bolj ogrozil njegovo varnost," so sporočili s PU Maribor. 

Policisti opozarjajo, da električna rolka sodi med posebna prevozna sredstva, s katerimi se lahko vozimo po pločnikih, poteh za pešce in kolesarskih poteh ter na območjih za pešce in območjih umirjenega prometa. Na površinah, namenjenih pešcem, ne smemo preseči hitrosti, s kakršno se gibljejo pešci. Posebnih prevoznih sredstev tudi ni dovoljeno uporabljati na vozišču ceste, namenjene prometu motornih vozil. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Nekateri imajo preveč časa za vtikovanje v to, kar drugi počnejo. <br />Žalostno je predvsem, da mediji temu namenjajo svoj …

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Naslov je napisan tako, da ne veš ali je na električni rolki otrok ali kdo drug.

  • 19:56 11. Julij 2017.

    ne gre pa za prekršek ali kaznivo dejanje.... torej...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.