Na štajerki prometna nesreča

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Promet je bil začasno preusmerjen na regionalno cesto.
Oglej si celoten članek

Po podatkih prometno-informacijskega centra za državne ceste je štajerska avtocesta ponovno normalno prevozna, saj so posledice prometne nesreče odstranili. Kljub temu ostajajo zastoji, predvsem med cestninsko postajo Vransko in priključkom Vransko.

Cesta je bila pred predorom Trojane v smeri Ljubljane nekaj časa popolnoma zaprta zaradi prometne nesreče. Kot nam je povedal predstavnik ljubljanske policijske uprave Vinko Stojnšek, so bila po prvih informacijah v nesreči udeležena tri vozila, dve osebni in tovorno. Poškodovanih naj ne bi bilo, nastala pa je večja materialna škoda. 

S čakanjem skozi Karavanke

Prav tako je od 8. ure zaradi del zaprt predor Karavanke. Med delovno zaporo je promet urejen izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.