Na štajerski AC spet zastoj

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Na štajerski avtocesti umaknili posledice prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

Na štajerski avtocesti so posledice prometne nesreče med Domžalami in Lj. - Šentjakob proti Ljubljani umaknjene, sporočajo s prometno informacijskega centra.

Kolona je sedaj dolga tri kilometre,  čas potovanja pa se podaljša za približno 30 min. Zastoj je nastal tudi na vzporednih cestah Krtina - Domžale - Ljubljana in Domžale - Trzin Ljubljana.

Tokrat trčilo več vozil

Na štajerski avtocesti  med Domžalami in Ljubljano - Šentjakob proti Ljubljani je zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas.

Po prvih informacijah je trčilo več vozil, nihče naj ne bi bil poškodovan, je sporočila tiskovna predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko

Nastala je kolona, ki je zaenkrat dolga pet kilometrov, s prometno informacijskega so še sporočili,  da se vam bo čas potovanja na štajerski avtocesti že tretjič ta teden podaljšal za približno eno  uro.

Voznikom osebnih vozil priporočajo pot po vzporedni cesti Krtina - Domžale - Ljubljana.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.