Na štajerski avtocesti nalet več vozil

Foto: Prometno-informacijski center
Foto: Prometno-informacijski center
Zaradi prometne nesreče kolona na štajerski avtocesti.
Oglej si celoten članek

Nekaj po 6. uri je prišlo do prometne nesreče na štajerski avtocesti za predorom Podmilj v smeri Ljubljane. Do prometne nesreče z naletom štirih vozil je prišlo, ker 40-letna voznica osebnega avtomobila ni vozila na zadostni varnostni razdalji do vozila pred seboj, ki se je ustavilo v koloni vozil, so sporočili s PU Ljubljana.

Po navedeni prometni nesreči je druga 40-letna voznica prav tako zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v zadnje udeleženo vozilo v prvi prometni nesreči. V njo pa je trčila še 63-letna voznica osebnega vozila. 

V nesreči so bili štirje udeleženci lažje poškodovani in so jih z reševalnim vozilom odpreljali v UKC Ljubljana. 

Vsem trem voznicam, ki so povzročile prometno nesrečo, je bil izdan plačilni nalog. 

V času te prometne nesreče je v zastoju prišlo še do manjšega trčenja dveh voznikov osebnih vozil, ki pa sta se o nesreči dogovorila sama in v nesreči nista utrpela telesnih poškodb. 

Do 7.30 je bil promet v smeri Ljubljane oviran, zato so nastajali daljši zastoji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.