Na strelskem pohodu ubil dva, sedem ranil

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Napadalec je na strelskem pohodu na severu Finske ubil dve osebi, še sedem jih je ranil. Med ranjenimi je tudi policistka.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo tuje agencije, naj bi okoli druge ure ponoči moški streljal z strehe ene izmed hiš v južnem delu Finske. Ubil je 18-letnico in prav toliko starega mladeniča, sedem ljudi pa hudo ranil. Med ranjenimi naj bi bila tudi 23-letna policistka, ki se je odzvala na klic na pomoč.

Osumljenca za napad v mestu Hyvinkaa, 18-letnega moškega, je policija prejela pet ur po napadu 50 kilometrov severno od Helsinkov. Ta se aretacji ni upiral.

"Osumljenca smo prejeli zdvema puškama, med drugim z lovsko puško," je povedal vodja preiskave Markku Tuominen. Za orožje pa ni imel orožnega dovoljenja, so še sporočili s policije.

Vzrok za napad še ni znan, poroča Times Standard.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.