Na tire nastavil smetnjak, prišlo do trčenja

Foto: Anže Petkovšek Potniški vlak Slovenskih železnic
Foto: Anže Petkovšek Potniški vlak Slovenskih železnic
Na železniške tire je postavil kovinski smetnjak, v katerega je nato trčil smetnjak.
Oglej si celoten članek

V soboto okoli 15.30 so bili policisti PU Ljubljana obveščeni, da je neznani storilec na železniške tire v Polju postavil kovinski smetnjak. Vlak, ki je kmalu zatem pripeljal po omenjenem tiru, je trčil v smetnjak, pri čemer je nastalo za nekaj tisoč evrov materialne škode. 

"Ovira je bila odstranjena, kmalu zatem pa je predrzni neznanec ponovno na tire postavil prometni znak, ki ga je našel v bližini. Navedeni znak so še pravočasno odstranili delavci železnic," so sporočili s PU Ljubljana. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev neznanega storilca in bodo o sumu storitve kaznivega dejanja ogrožanja javnega prometa z nevarnim dejanjem ali sredstvom obveščali pristojno državno tožilstvo. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:48 18. April 2022.

    Storilec si zasluži kazen 15 let zapora, brez pardona.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.