Na truplu dekleta znaki nasilja

Policisti so bili pozno popoldan obveščeni, da je v Mariboru fant poškodoval dekle. Po dejanju pobegnil, a je že v rokah policije.
Oglej si celoten članek

Okoli 18.30 so na operativno-komunikacijski center policijske uprave Maribor sporočili, da naj bi v stanovanjski hiši v Mariboru fant poškodoval dekle in da prosijo, da na kraj čim prej pridejo policisti.

Na kraj so odšli reševalci in policisti, ki so v stanovanjski hiši našli mrtvo dekle. Na truplu so znaki nasilja. Dežurna državna tožilka in preiskovalni sodnik bosta skupaj s kriminalisti in policisti opravila ogled kraja dejanja.

Storilec naj bi bil še na begu

Po poročanju časnika Večer naj bi mlajši moški v nepojasnjenih okoliščinah večkrat zabodel mlajše dekle. Storilec naj bi mesto zločina zapustil, po pobegu iz hiše naj bi o svojem dejanju obvestil svojce, ki so nato poklicali policijo, še poroča Večer.

Domnevnega storilca so policisti zdaj že prijeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.