Na Twitter po službo

Foto: Žurnal24 Delodajalci se vedno bolj zatekajo na spletne mreže.
Brezposelni se vedno bolj obračajo na socialne mreže, ki bi jim prinesle želeno službo.
Oglej si celoten članek

Zaradi vse večje brezposelnosti, ki je posledica gospodarske krize, se iskalci zaposlitve zatekajo tudi na socialne mreže. Marca se je Twitjobs prijavil na mrežo Twitterja in v kratkem času pridobil več kot 4500 privržencev. Spletna stran uporabnikom omogoča vpogled in takojšnjo prijavo na prosto mesto.

Oglasi za zaposlitev pa med drugim ponujajo možnost določanja cen na Twitterju, ki ima milijon uporabnikov. Ustvarjalec Twitjoba Jason Barrett pravi, za zaračunajo 49 funtov za oglas, ki se prikaže večkrat na dan. Iskanje je ločeno po sekcijah oziroma različnih panogah.

Vedno več ljudi išče službo prek spletnih strani. Strokovnjaki pa iskalce zaposlitve, ki prek svojega profila pridejo v stik z delodajalci, opozarjajo, naj pazijo, da prek spleta ne razkrivajo svojih neprofesionalnih podrobnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.