Na udaru mali gojitelji konoplje

Foto: Policija
Foto: Policija
V treh hišnih preiskavah so odkrili 17 sadik.
Oglej si celoten članek

Grosupeljski policisti so v hišni preiskavi v ponedeljek pri 45- in 46-letnima domačinoma odkrili prirejen prostor, v katerem sta osumljena gojila konopljo in jima zasegli okrog deset sadik (na fotografiji). 

Dva dni kasneje so pri 27-letniku zasegli pet sadik ter PVC vrečko in kovinsko posodo z delno posušenimi delci rastline konoplje ter digitalno tehtnico. Istega dne so še opravili hišno preiskavo pri 54-letni domačinki, kjer pa so zasegli dve sadiki rastline konoplja (velikosti 80-90 cm), delce delno posušene rastline konoplje in dve digitalni tehtnici.

Vsi bodo kazensko ovadeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:27 12. September 2014.

    Konoplja NIKOMUR ne škodi. <br />54 letna, ki goji dve (DVE!!) rastlini? Policaji kako se vam da*??

  • 15:25 12. September 2014.

    A tebi Janša škodi? Ni res. Takšen zabit si se rodil.

  • mph
    12:45 16. Avgust 2014.

    Ah, ja, še naprej pa sta legalna alkohol in tobak, čudovito. Mimogrede, osebno nikoli nisem imel potrebe niti po teh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.