Na ulicah vse živahnejše

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Kmalu nov razpis za najem drugih občinskih prostorov.
Oglej si celoten članek
Poglej še fotogalerijo.

"Danes je en teden od odprtja; ljudje si za zdaj bolj ogledujejo ponudbo unikatnih, ročno izdelanih in keramičnih izdelkov,” pravi prodajalka Ula iz Keramike Ester na Čevljarski ulici, katere lastnica je Ester Štefančič. V prostoru je prej sicer dolga leta delovala trgovina z zelenjavo.

Boljša lokacija kot tržnica
“Na novi lokaciji smo dva tedna. Tu je veliko več turistov zaradi bližine potniškega terminala,” pa pove Belkisa Vukovič iz trgovine z modnimi oblačili Extremee, ki se je na Čevljarsko ulico preselila s tržnice.

Občina zadnje mesece pospešeno oddaja svoje poslovne prostore v centru Kopra. Septembra je na razpisu oddajala 17, avgusta 20 prostorov, v kratkem pa naj bi izšel še en razpis. Med drugim naj bi na Čevljarski ulici v “Primorski” v kratkem začela delovati nova gostilna, na Pristaniški ulici pa Mlinotestova trgovina Mlinček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.