Na vladi je zelo smrdelo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ljubljanski policisti so bili nekaj pred deveto uro obveščeni o sumljivi pošiljki, ki so jo prejeli na vladi.
Oglej si celoten članek

"Na vložišče državnega organa na Gregorčičevi ulici v Ljubljani so prejeli sumljivo pisemsko pišiljko, iz katerega zaudarja," je sporočila Nataša Pučko z ljubljanske policijske uprave.

Policisti so morali izvesti aktivnosti, ki so v takšnih primerih predvidene; najprej so zavarovali ožjo in širšo okolico. "Objekt ni bil evakuiran, oseba, ki je bila v stiku s pisemsko pošiljko, pa je bila ločena od ostalih," je še pojasnila Pučkova.

Poleg policistov so posredovali tudi gasilci in delavci veterinarske fakultete, ki so pošiljko odnesli v analizo, ki je pokazala, da sumljiva snov v pisemski pošiljki ni zdravju nevarna.

"Promet na Gregorčičevi ulici je ponovno sproščen, ostaja pa zavarovana ožja okolica," je še sporočila Pučkova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:53 29. September 2015.

    Ta je poslal drek na največji hajzl pri nas!

  • 12:21 29. September 2015.

    Tam smrdi že brez pošiljk, saj so itak sami smrduhi na tem naslovu.

  • 11:49 29. September 2015.

    Na vladi že dolgo "smrdi".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.