Na voznike na avtocesti metala kamne

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prekmurski policisti bodo kazensko ovadili 28-letnico in mlajšega mladoletnika, ki ju sumijo, da sta z nadvozov avtoceste na območju Lendave v vozila metala kamne in snežne kepe.
Oglej si celoten članek

28-letnica in mlajši mladoletnik sta osumljena več kaznivih dejanj povzročitve splošne nevarnosti, ki naj bi jih storila v prvi polovici februarja.

Osumljenca z območja Lendave naj bi predvsem v tovorna vozila metala kamne in snežne kepe in s tem povzročila nevarnost za življenje ljudi in premoženje velike vrednosti. Vozila po avtocesti namreč vozijo z večjimi hitrostmi in vsak nenaden padec predmeta na vozilo lahko povzroči prometno nesrečo, opozarjajo na Policijski upravi Murska Sobota.

Na vozilih, ki so jih obravnavali policisti, je nastala škoda. Ob tem na policiji pozivajo vse morebitne oškodovance, ki so bili v omenjenem času udeleženi v takšnem dogodku in dejanja še niso prijavili, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali se oglasijo na Policijski postaji Lendava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.