Na Vršiču motorist zapeljal v prepad

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na cesti čez prelaz Vršič je danes okoli 14. ure prišlo do dveh prometnih nesreč. V eni je 54-letnik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v prepad, zaradi poškodb pa je na kraju umrl. V istem ovinku je padel tudi njegov prijatelj.
Oglej si celoten članek

Skupina Avstrijcev je vozila iz smeri Trente proti Vršiču, kot prvi v skupini pa je vozil 54-letni motorist, za katerega je bil ovinek usoden, so pojasnili na Policijski upravi (PU) Nova Gorica.

Prometne nesreče drugi in tretji motorist nista opazila, nato pa je prav tako z neprilagojeno hitrostjo v isti ovinek pripeljal še četrti motorist. Prav tako 54-letni avstrijski državljan je padel po vozišču, pri čemer pa se ni poškodoval. Ko se je pri njem ustavil še peti motorist v skupini, sta opazila ponesrečenega prijatelja ležati v prepadu dobrih 10 metrov pod nivojem vozišča, so pojasnili na novogoriški policijski upravi.

Glede prve prometne nesreče, v kateri je motorist umrl, bo podano poročilo na pristojno okrožno državno tožilstvo, drugemu motoristu pa so policisti izdali plačilni nalog.

Zaradi ogleda kraja obeh prometnih nesreč je bila cesta Trenta-Vršič nekaj časa zaprta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.