Na zunanjem ministrstvu ljudje v karanteni

Foto: Ivan Zupič
Foto: Ivan Zupič
Analiza je še v teku.
Oglej si celoten članek

Na ministrstvu za zunanje zadeve so danes prejeli sumljivo pošiljko, so potrdili na ministrstvu. Policisti in druge interventne službe že izvajajo ukrepe, ki so predvideni za takšne primere, pa so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Ljubljabnski policisti so bili o prejetju pošiljke, v kateri so uslužbenci zatipali prašno vsebino, obveščeni okoli 8.30. Kot so sporočili, na kraju trenutno posredujejo policisti in gasilci, uslužbenci Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo pa bodo snov iz pošiljke analizirali.

Tri izpostavljene osebe do konca analize ostajajo v karanteni, objekta pa v času intervencije niso evakuirali.

Več informacij bodo na PU Ljubljana podali, ko bodo znani rezultati analize sumljive snovi.

Na zunanjem ministrstvu so medtem pojasnili, da pošiljka ni bila naslovljena na ministra Mira Cerarja, pač pa na ministrstvo.

Karantena Panika na križarki: V karanteni šest tisoč turistov, med njimi ta znana Slovenka

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:05 11. Februar 2020.

    nobene skode ce grejo 2 metra pod zemljo

  • 12:36 11. Februar 2020.

    Naše strokovnjake in celotno ekipo, ki se igra neko igrico z neznanimi pošiljkami pošljite na teren kjer so življenjsko nevarne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.