Nad konzulko s kuhinjskim nožem

48-letni moški je napadel častno konzulko Nizozemske v Splitu. Po glavi in vratu ji je zadal številne rane.
Oglej si celoten članek

Neznani moški je v Splitu danes nekaj pred 12. uro z nožem napadel častno konzulko Nizozemske na Hrvaškem in jo poškodoval po glavi. 72-letno Silvano Kondić je napadel v njenem uradu sredi Splita. Kondićevo so nemudoma odpeljali v bolnišnico.

Po poročanju hrvaškega spletnega portala 24.sata je napadalec konzulko v glavo in vrat zabodel več kot desetkrat, rane pa naj bi imela tudi po rokah. Lokalni mediji neuradno poročajo, da poškodbe niso smrtno nevarne.

Napadalec je po krajšem prepiru z ostrim predmetom napadel Kondićevo v njenem konzularnem uradu v 12. nadstropju poslovnega nebotičnika, je potrdila policija.

Kot poroča Večernji list, je policija že aretirala in na zaslišanje privedla 48-letnega moškega z dvojnim državljanstvom, hrvaškim in nizozemskim. O motivih napada niso želeli ugibati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.