Nad partnerko s pestjo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekaj po 21. uri so se novomeški policisti odzvali na klic ženske, ki jo je napadel njen partner.
Oglej si celoten članek

Ob prihodu na kraj dogodka so policisti ugotovili, da je 25-letni nasilnež razbil steklo na vozilu, v katerem sta bila njegova partnerka in otrok. Partnerko je nato s pestjo udaril v glavo. Ker ni upošteval ukazov policistov, so ga obvladali z uporabo prisilnih sredstev, mu odvzeli prostost in ga pridržali.

Gre za starega znanca policije, ki so ga že obravnavali zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja. Osumljenca bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:10 24. September 2011.

    Ob početju takih neotesancev nekoč policija ni "izumljala tople vode". Naložili so jih v marico, odpeljali na policijo v tako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.