Nadaljevalo se bo nestanovitno vreme

Foto: Žurnal24 V začetku tedna bo vreme še nestanovitno, zato ne pozabite dežnika. (Foto: istoc
Nestanovitno vreme se bo nadaljevalo še ves teden. Od četrtka naprej bo možnost neviht nekoliko manjša, vendar pa se vreme tudi ob koncu prihajajočega tedna ne bo kaj dosti spremenilo.
Oglej si celoten članek

"Danes in jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Jutri bo več padavin na zahodu. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 17, najvišje dnevne od 21 do 26 stopinj Celzija," je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje (Arso). V torek in sredo se bo nadaljevalo nestanovitno vreme. Še se bodo pojavljale krajevne padavine, predvsem plohe in nevihte. Več dežja bo v zahodni Sloveniji.

"Podobno vreme se bo nadaljevalo vse do četrtka, vendar pa bo možnost neviht nekoliko manjša. Petek bo bolj stabilen, vendar pa ni za pričakovati, da se bo ob koncu tedna vreme bistveno spremenilo,"
je povedal dežurni meteorolog iz Arsa.

Na vprašanje, ali bo nevihte spremljala tudi toča ali sodra, je prognostik odgovoril: "Ob vsaki nevihti je možna tudi toča. Večja je možnost močnejših nalivov, toča kot taka pa tudi ni izključena."

Več o vremenu si preberite na VREME.NET.

Napoved vpliva vremena na počutje: Občutljivi ljudje bodo občasno še imeli z vremenom povezane težave, okrepljeni bodo tudi nekateri bolezenski znaki. Priporočena je večja previdnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.