Nadur je preveč, svetniki trošijo preveč

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nadzorni odbor MOL. V poročilu za lani je ugotovil, da Stožice še nekaj časa ne bodo dokončane.
Oglej si celoten članek

Skoraj 30 tisoč nadur so v Mestni občini Ljubljana (MOL) opravili lani, zato naj občina raje zaposli nove sodelavce, kot zaposlene preveč obremenjuje, v poročilu o delu v letu 2012 ugotavlja nadzorni odbor (NO) MOL. Zmotila jih je tudi poraba denarja svetniških skupin. Zeleni so recimo porabili več, kot jim pripada, več kot 90 odstotkov so porabili tudi v SD, NSi in Desus. Ob tem v NO opozarjajo, naj bodo načrtovana sredstva "le zgornja meja, ne pa tudi avtomatična pravica". Izpostavili so tudi, da je ena od svetniških skupin koristila svetovanje samostojnega podjetnika za upravljanje s tveganji, ena pa je naročila elaborat, povezan z izgradnjo Stožic. Zato priporočajo, naj se v prihodnje preveri, kak je namen svetovanja in ali se bo zaradi tega res izboljšala kakovost dela svetnikov.

Nadzorniki so ugotovili tudi, da Stožice s trgovskim centrom še nekaj časa ne bodo končane, da dodatni stroški dokončanja niso znani in naj MOL najde pokrovitelja, po katerem bi poimenovali center.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:48 12. November 2013.

    gnoj ste volili,gnoj imate .dokler je ta banda stara na oblasti ,bomo reveži.mlade na oblast pa bo kak mora biti

  • 10:29 6. November 2013.

    Še naprej mu ljubite ruke i dupe. Brez vas "tlačani" mu te in ostale svinjarije ne bi uspele. Živeli LOPOVI.

  • 10:05 6. November 2013.

    vsi vemo da je to sramota zato upam da jih cimprej koncajo ce ne druzga zaradi novh delovnih mest..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.