Nadvoz do leta 2013

Gradnja. Trajala naj bi dve leti, denar je že zagotovljen.
Oglej si celoten članek

"Projektiranje nadvoza v Grobelnem je praktično v zaključni fazi. Trenutno že pridobivamo zemljišča, kar je sicer nekoliko zamudno, a računamo, da bomo drugo leto lahko začeli gradnjo, ki bo končana leta 2013," meni Tomaž Willenpart, vodja sektorja za investicije na Direkciji RS za ceste.

V Grobelnem se bo z ureditvijo zunajnivojskega križanja glavne ceste z železnico močno izboljšal promet, saj trenutno železniški tiri na nekaj desetih metrih glavno cesto med Šentjurjem in Šmarjem prečkajo kar trikrat. Kot zatrjuje Willenpart, je denar za investicijo zagotovljen. "Gre za 9,2 milijona evrov, ki smo jih prejeli iz programa razvoja okoljske in prometne infrastrukture ter regionalnega razvoja," doda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.