Nadzor so opravili

Foto: Žurnal24 Inšpektor je kamnolome obiskal pozimi, zato so na pobudo Sergeja Časa (na fotogr
Kamnolom Semič. Nadzor opravili, a poslanec tega ne ve.
Oglej si celoten članek

Poslanec Zmago Jelinčič je v zvezi s kamnolomi Topli vrh, Brezovica in Vrčice zastavil že tretje poslansko vprašanje, tokrat o izrednem nadzoru, ki naj bi ga po obljubi ministra Mateja Lahovnika opravili do konca aprila. Ker v poslanski skupini poročila niso prejeli, zdaj sprašuje, ali so nadzor opravili.

Kot so na ministrstvu za gospodarstvo povedali za Žurnal24, so izredni nadzor v vseh treh kamnolomih opravili 21. aprila. “Navedb, da koncesionarji ne spoštujejo prepovedi pridobivanja zunaj odobrenih pridobivalnih prostorov, na kraju samem ni bilo mogoče potrditi,” so dejali na ministrstvu in dodali, da so prijavljene količine realne in dokazljive ter da se ukrepi za zaščito vodnih virov že
izvajajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.