Nagemu 16-letniku popustile zavore

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
16-letnik je v četrtek popoldne v stranišču škofjeloškega lokala nag napadel 29-letnico. Bil je močno alkoholiziran, zato so ga pridržali.
Oglej si celoten članek

Policiste Policijske uprave Kranj so v četrtek okoli 17.15 obvestili, da je v stranišču gostinskega lokala neznanec spolno napadel, natančneje, otipaval žensko.

Na stranišču nag otipaval 29-letnico
Ob ogledu kraja dogodka so policisti ugotovili, da je v stranišču nag čakal 16-letnik iz okolice Škofje Loke. Ko je vstopila 29-letna Kranjčanka, jo je začel otipavati. Ženska je mladeniča odrinila in odšla iz stranišča.

Mladoletnik je bil močno pod vplivom alkohola, so še ugotovili policisti, zato so ga pridržali in ga kasneje izročili očetu, ki je prišel ponj na policijsko postajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.